Relutech B.V.

Open tandwielsmeringen                                              Pagina  1  2

CEPLATTYN is al meer dan 50 jaar toonaangevend op het gebied van open tandwiel smering. Ook waren wij de eerste die een open tandwielsmering versproeibaar wisten te maken. Deze productgroep bevat zeer uiteenlopende producten.

De inzetgebieden liggen in diverse industrietakken. Bijvoorbeeld cementmolens, ovens, drogers, verschillende soorten draaikransen, tandheugels en schroefverbindingen. Een ander inzetgebied is de kabelconservering en -smering, waar ook een aparte Ceplattyn voor gemaakt is.

Alle Ceplattynen zijn vrij van zware metalen,

chloor en oplosmiddel. Door de speciale additivering en het zeer goede hechtvermogen wordt slijtage gereduceerd en het verbruik tot een minimum beperkt.

 

CEPLATTYN 100 HV

Hoog viscoos, grafietinhoudend product met zeer goede hechting. Speciaal ontwikkeld voor open tandwielsmering voor dompelbaden.

 

CEPLATTYN 100 MV

Middel viscoos, grafietinhoudend product met zeer goede hechting. Speciaal ontwikkeld voor open tandwielsmering voor dompelbaden.

CEPLATTYN 300

Zeer goed hechtend vet. Heeft EP-eigenschappen.

Ceplattyn 300 vormt samen met Ceplattyn KG 10 HMF en Ceplattyn RN een goed afgestemd systeem van meerfase smering.

 

CEPLATTYN ECO 300

Goed biologisch afbreekbaar product. Naast Calcium verdikker en mengsel van verschillende plantaardige basisoliën bevat het een hoeveelheid vaste stoffen waarbij rekening met het milieu gehouden is.

 

 

                                                Pagina  1  2

 

U bevindt zich hier: Home / Producten / Open tandwielsmeringen