Relutech B.V.

Spuitbussen

Smeermiddelen in de vorm van aërosolen zijn een interessante, snelle en schone aanbreng methode voor vele smeerpunten, daar zij direct en spaarzaam opgebracht kunnen worden zonder verdere hulpmiddelen.
Door de efficiënte en gerichte toepassing, ook op moeilijk toegankelijke plaatsen, zijn spuitbussen voor montage, onderhoud en behoud voor diverse inzetgebieden onontbeerlijk.

In vele gevallen is de toepassing van smeermiddel vanuit de spray de meest voordelige oplossing, aangezien het smeermiddel zeer nauwkeurig en spaarzaam kan worden toegepast. Verontreiniging van het milieu kan goed worden vermeden, evenals de verontreiniging van het smeermiddel zelf. Dit is namelijk voor handmatige smering vanuit open verpakkingen, bijv. middels een kwast, een veelvoorkomend probleem.

Ons leverprogramma is ontworpen voor alle tribotechnische toepassingen, zoals open tandwielsmering, kettingsmering, kabelsmering, coating van machine-onderdelen, het loskomen van verroeste componenten, schoonmaken, montage, onderhoud, etc.

Onze spuitbussen bevatten een optimale verhouding van zowel oplosmiddelen als werkzame stoffen. Per werkzame stof wordt een passende sproeikop- en ventieltechniek gebruikt. Hiermee wordt volledig aan de hoogste technische eisen voldaan.

Voor meer informatie klik hier.

U bevindt zich hier: Home / Producten /Vetten in spuitbussen